Weekdagen open tot 21h, zaterdag tot 18h.
gesloten op maandag
8 maart 2024
Testweekend 27 en 28 april 2024

Ontdek de Opwinding: Testweekend 27 en 28 april 2024 met CFMOTO Motorfietsen Het is tijd om uw hartslag te verhogen en de opwinding van het rijden opnieuw te beleven! Voor alle motorrijders – van doorgewinterde cruisers tot enthousiaste dagtrippers – bieden wij een exclusieve gelegenheid om de nieuwste CFMOTO-modellen te ervaren tijdens ons aankomende testweekend […]

8 maart 2024
CFMOTO 450SR S 2024 - Race-DNA, getemd voor de weg

De perfecte balans tussen prestaties en dagelijks rijcomfort Ergonomie en rijgedrag Geïnspireerd door de race-activiteiten van CFMOTO biedt de 450SR S een pittig ontwerp met functionele aerodynamica. De holle voorkuip lijkt op een haaienvin, waardoor de warmte beter wordt afgevoerd en koelere lucht rond de motor kan circuleren. De enkelzijdige swingarm en het aan de […]

Motorwinkel Oost-Vlaanderen

Op zoek naar een betrouwbare motorzaak voor de aankoop van een tweedehands motor in Oost-Vlaanderen? Bjorn De Smedt Motorshop in Sint-Gillis-Waas, makkelijk bereikbaar vanuit Gent of Antwerpen, biedt je de hulp die je nodig hebt. Als gepassioneerde motorrijder vind je bij ons alles wat je zoekt, van aankoop tot verkoop, evenals herstellingen en onderhoud van tweedehands motoren. Bij een bezoek aan onze shop garanderen we dat je veilig de weg op kan met een tweedehands motor van topkwaliteit!

Een professionele motorspecialist in Oost-Vlaanderen

Of je nu ervaren bent en onderhoud zoekt voor je motor of dat je jouw voertuig wilt laten herstellen, ons toegewijde team helpt je met plezier. Als exclusieve dealer van CFMOTO motoren, zijn wij dé bestemming voor liefhebbers die op zoek zijn naar kwaliteit en vakmanschap. Wanneer je overweegt een tweedehands motor te kopen, nodigen we je van harte uit in onze gespecialiseerde winkel. Neem alvast een kijkje online of kom langs; we zijn open tot 21 uur op weekdagen!

Ontdek onze diensten

Benieuwd wat de specialisten van Bjorn De Smedt Motorshop voor jou in petto hebben? Bezoek onze website en ontdek een uitgebreid aanbod van diensten, inclusief motorverhuur. We delen jouw passie voor motoren en staan klaar om je met raad en daad bij te staan bij je keuze. Kom gerust bij ons langs en laat je inspireren door ons assortiment exclusieve CFMOTO motoren. Tot snel in onze winkel, waar kwaliteit en klanttevredenheid vooropstaan!

Getuigenissen van klanten

Ik ben al jaren een regelmatige en tevreden klant bij Bjorn.  Steeds vriendelijk en behulpzaam ontvangen, eerlijk bediend en geen onaangename verrassingen. Wil je kunnen rekenen op een faire prijs, grote vakkennis en prima service dan hoef je niet verder te zoeken. Bij Bjorn ben je aan het juiste adres.

- Hans

Geweldige Service bij Bjorn.

- Marc

Dankzij Bjorn terug aan het bollen met mijn machine ... Dank.

- Peter

Motorshop Bjorn De Smedt
Reepstraat 161C
9170 Sint-Gillis-Waas

Tel : 03 233 10 63
Gsm : 0477 29 75 62

E-mail : bjorndesmedt@skynet.be

Openingsuren :

Dinsdag – Vrijdag :  13:00u  –  21:00u
Zaterdag : 10:00u – 18:00u
Zondag en Maandag gesloten